Puur Brood

Brood en Banket

Plaatshouder Dhr. A.J. Kroesen
Tel 0617234988
E-mail info@puurbrood.nu
Website www.puurbrood.nu
Social media  

VROEGER WAS BROOD VEEL LEKKERDER
Met dit uitgangspunt is dit brood ontwikkeld. Een uniek proces waarbij het deeg gemiddeld 24 uur rijst. Waar gebakken wordt op natuursteen. Waarbij gebruik wordt gemaakt van honderd procent natuurlijke grondstoffen.

Brood wat smaakt zoals de Franse bakker het ooit bedoeld had, geproduceerd met de technieken van morgen.

100% NATUURLIJK
PUUR BROOD wordt brooddeeg gekneed met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Conserveringsmiddelen, emulgatoren en geur- en smaakstoffen zijn door het unieke productieproces overbodig.

WE NEMEN DE TIJD
In geavanceerde rijpingskasten krijgt het deeg liefst 24 uur de tijd om te ontwikkelen. Dat zorgt voor een luchtige deegstructuur en een ongeëvenaarde smaaksensatie. Alle producten van Puur Brood worden gebakken in een grote steenoven. De ovenvloer van natuursteen bezorgt de broden een mooie dunne, knapperige korst. Het brood droogt niet uit en blijft langer vers.

WE NEMEN DE TIJD
We zijn er in geslaagd om brood weer te laten smaken zoals het ooit bedoeld was. Met een heerlijk krokante korst en een luchtige, open structuur die ook langer vers blijft. Verkrijgbaar in allerlei varianten.

EFFICIËNT
We steken alle tijd in onze producten. Tijd die u juist bespaart. de broodproducten worden to 95% van het proces afgebakken. Het brood uit de oven vindt direct verpakt en diepgevroren, zijn weg naar de klanten. In winkels, supermarkten en restaurants hoeft het brood slechts kort afgebakken te worden. De gemiddelde baktijd wordt gehalveerd.
De afbakcapaciteit verdubbelt. Het vergevorderde bakproces zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing en een doelmatiger gebruik van uw bake-off ovens. Een eenvoudiger planning op de consumerflow is direct mogelijk.
PUUR BROOD is al op kleur en hoeft maar heel kort afgebakken te worden. Verlies van producten behoort dus tot het verleden.

Te verkrijgen op de Markt in Emmen !